Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Aktori i njohur shqiptar bëhet për spital (FOTO)

5

Prej disa ditësh aktori shqiptar Mirsad Ferati i njohur në publik më shumë si “Luli i vocërr” është i shtruar në spitalin e Qendra Klinike Universitare e Kosovës.

Ai është operuar në veshin e djathtë, ndërsa siç ka deklaruar aktori mitrovicas, operimi është kryer me sukses.

Ai pas operimit, përveç se ka falënderuar familjen dhe të gjithë ata që i kanë qëndruar afër, ka falënderuar edhe gjithë stafin mjekësorë për kujdesin e madh që kanë bërë gjatë gjithë kohës

img_1117