Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Aventurë unike në Mirushën e ngrirë (Video)

1

Një video ka qarkulluar nëpër rrjetet sociale, të një njeriu i cili përjeton aventurë unike tek ujëvara e Mirushës.

Shtëpiza e tij është vendosur mbi ujin e akullt të Mirushës, ndërsa burri del nga shtëpiza dhe merr pamje të ambientit.

Shikoni videon për më shumë.

https://web.facebook.com/SHQIPERIA.IME.2010/videos/1546509965377554/