Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Dallimet mes meshkujve dhe femrave (Foto)

5

Femrat dhe meshkujt dallojnë. Ky është një fakt dhe ka arsye pse mendohet se meshkujt dhe femrat dallojnë.

Mënyra se si mendojmë dhe veprojmë është shumë e ndryshme sa që nganjëherë vështirë se mund ta kuptojmë njëri-tjetrin.

Gazeta Express ka edituar 10 dallimet mes femrave dhe meshkujve, të cilat mund t’i shihni më poshtë.

Reagimi kur një shoqe/shok fillon një marrëdhënie
1118110-11-0-1481638885-1481638895-650-9ef4c38e4c-1-1481709045_1482084912-1519090

Desktopi
500805-45247-1-650-a542d8629a-1481709045_1482084926-4544053

Frigoriferi

501655-45247-2-650-a542d8629a-1481709045_1482084938-4525439

Dhoma e gjumit
500705-45247-3-650-a542d8629a-1481709045_1482084953-2499614

Pse e shikojmë Titanikun

500605-45247-9-650-a542d8629a-1481709045_1482085021-9581017

Gjatë gripit
500555-45247-8-650-a542d8629a-1481709045_1482084995-8555864

Banjo
500455-45247-5-650-a542d8629a-1481709045_1482084981-4042721

Vetura
500655-45247-4-650-a542d8629a-1481709045_1482084967-3112241