Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Femrat zhvishen nudo për solidaritet, por u ndodh ajo që kishin frikë! (Foto,+16)

2

Një grup femrash në Zelandën e Re kanë menduar të zhvishen nudo në një plazh për solidaritet kundër diskriminimeve ndaj femrave.

Por atyre u ka ndodhur pikërisht ajo që kishin frikë, shkruan Tema.

Kalimtarët nuk i kanë mbështetur, por kanë nxjerrë kamerat dhe kanë nisur t’i filmojnë.

Megjithatë grupi prej 40 femrash e kanë çuar protestën deri në fund.

777 666 555-1 444-2 333-4 111 22-13