Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Fjeti në punë, zgjohet në mënyrë të vrazhdë nga kolegu (Video)

4

Në Britani të Madhe është filmuar momenti, kur kolegu e ka zgjuar një punonëtor i cili kishte fjetur në karrigen e dhomës ku vishen punonjësit.

Derisa ai kishte mbyllë sytë dhe pushonte në qetësi, një tjetër i ka përplasur kapakët metalik të kovave të mbeturinave, duke shkaktuar zhurmë të madhe, transmeton Telegrafi.

Për pasojë, burri në moshë të mesme është zgjuar me rrëmbim, i frikësuar nga ajo që po dëgjonte.

“Do ta shënoja këtë koleg, për të mos e përshëndetur më kurrë”, si dhe “ja çfarë ndodhë kur flini në punë”, janë dy nga komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime. /Telegrafi/