Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Ja se si ja shkatërron Lamborgjinin ky punëtor pasanikut (Video)

1

Portieri i hotelit me pesë hyje “Le Meidien” në New Dehli, ka përplasur keqas makinën Lamorghini Gallardo Spider të një klienti, gjatë një manovre të gabuar për ta dërguar nga parkimi në hyrje.
Punonjësi me më shumë se 10 vjet shërbim, duket se ka humbur kontrollin e mjetit të shpejtë, duke goditur një makinë tjetër dhe duke u përplasur më pas kundër murit.

Për fatin e mirë të tij pësoi vetëm plagë të lehta, por dëmi që i ka shkaktuar makinës është plot 335 mijë dollarë.

Ndërkohë, një zëdhënës i kompanisë administruese të hotelit ka bërë me dije se ka qenë “një gabim i portierit” dhe nuk ka ndërmend të “dëmshpërblejë klientin”, i cili është një biznesmen nga Mumbai.