Lajmet tona janë Fiks në kohë!

“Kam bërë seks me kunatin tim, mes nesh ka diçka speciale, por motra ime …”

36

“Kam bërë seks me burrin e motrës një ditë pas dasmës”. Ky është rrëfimi shokues i një gruaje në postë e “The Sun”.

Gruaja pranon se ka qenë gjithmonë e dashuruar me burrin e motrës së saj, edhe para se ai të lidheshin bashkë, kështu pas dasme, pas disa gotave të kthyera më tepër ka bërë një skenë.

Burri i motrës vuri re diçka të çuditshme dhe për ta qetësuar e ka dërguar në dhomën e hotelit që ajo kishte pronotuar dhe aty kanë bërë seks.

“Nuk di çfarë të bëj”, përfundon ajo- “Besoj se atij i pëlqej dhe mes nesh duhet të ketë diçka speciale, por nuk do të doja ta shqetësoja motrën”.