Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Kjo është e përbashkëta e Kidës me Kallashin (Foto)

1

Tashmë janë që të dyja fytyra publike, edhe pse aktiviteti i tyre ndryshon në mënyrë drastike, por ato kanë disa të përbashkëta, shkruan Kosovarja.

Kida pëlqehet në mas të madhe nga publiku për prurjet e saja në muzikë, ndërsa edhe Kallashi edhe përkundër shumë kritikave ajo pëlqehet shumë duke marrë parasysh edhe nga ndjekësit që ajo ka në rrjetet sociale.

 Kida shpesh vjen me ndryshimet e saja të guximshme, ajo para pak ditësh erdhi me ndryshim të flokëve, ngjyrës dhe prerjen e ballukeve. Po të njëjtin stil e kishte edhe valltarja Kallashi kohë më parë, e ky stil i bënë shumë të ngjashme të dy figurat.