Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Do mbani barkun me dorë, ja çfarë mendojnë banorët e Tiranës se është 11 janari

7

Më 12 janar 1946 Shqipëria u shpall Republikë por duket se sot kjo ditë jo vetëm që nuk është festë apo pushim zyrtar, por edhe nuk mbahet mend e ngatërrohet nga shumë qytetarë.
Kamera e “Stop” ka realizuar disa voxpope, ku njerëzit pyeten në rrugë në lidhje me këtë datë dhe se çfarë ju kujton ajo.

Siç mund ta shikoni edhe vetë nga videoja e mëposhtme, të shumtë janë qytetarët që nuk ia kanë haberin fare. Disa prej tyre thonë se është festa e të dashuruarve, ndërsa të tjerë mendojnë se është ditëlindja e Fatos Nanos. Përgjigjet e tyre janë qesharake.