Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Nami në autostradën Tiranë-Durrës, “plasin” aksidentet rresht (Foto)

2

Bëni kujdes nëse udhëtoni me makinë! Sapo njoftohemi për aksidente të shumta në autostradën Tiranë-Durrës si pasojë e rrëshkitjes nga dëbora. Vërtet ky është një fenomen që ndodh rrallë për Tiranën dhe Durrësin por ju lutem bëni kujdes pasi mund ta pësoni rëndë. Deri tani nuk ka ende ndonjë konfirmim për të dëmtuar në njerëz. Fotot e mëposhtme janë shkrepur vetëm pak momente më parë.
15967022_1873278336248943_958260309_o

15967335_1873278226248954_673353759_o