Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Rrëfimi i prostitutës shqiptare: Fitoj deri në 1500 euro për një natë

3

Të punosh si shoqëruese luksi, ndoshta nuk është një profesion shumë i njohur në Shqipëri, po mjaft i përhapur në Dubai. Një prej këtyre shoqërueseve, Alma, rrëfen diçka më tepër për këtë zanat, i cili paguhet 200 euro/ora, apo 1500 euro për të gjithë natën. “Për herë të parë në Dubai kam shkuar para 5 vjetësh. Shkova me një shoqen time pasi e kishim lënë të bënim një udhëtim. Për eskortat kisha dëgjuar se ishin shoqëruese luksi. Shkoj në një nga lokalet e natës atje, dhe një nga njerëzit shumë të pasur donte të më ofronte një pije.

U shkëput nga turma dhe ma ofroi. Tani kam çdo gjë që dua, veshjet që dua, bëj jetën që kam dashur gjithmonë, kam arritur ta prek atë. Një person që ka dëshirë që unë t’i ofroj atë shërbim më sjell shoferin e tij personal në hotel. Normalisht hamë mëngjesin bashkë. Në qoftë se ka dëshirë të më ofrojë diçka, një veshje apo një aksesor të shtrenjtë, e bën këtë.

Më pas ne vazhdojmë ditën me takime të ndryshme me njerëz të rëndësishëm, me ambasadorë ose hamë dreka të ndryshme ku unë e shoqëroj. Mosha më e preferuar për një eskortë në Dubai është rreth 22-23 vjeç”, rrëfen Alma.

Ajo thotë se për momentin ndihet mirë me këtë zanat, të cilin ka ndërmend ta bëjë dhe për një farë kohe.

“Unë për momentin ndihem shumë mirë, arrij të plotësoj nevojat e mia dhe kam ndërmend ta bëj për një farë kohe. Çmimet për një eskortë variojnë nga 200 euro në orë deri në 1500 euro për të gjithë natën”, thotë ajo./TCH/

ksksks_1477115559-1129798