Lajmet tona janë Fiks në kohë!

Vajza e refuzoi këtë djalë por kur ia pa pasurinë ndërroi mendje (VIDEO)

3

Në pamjet e mëposhtme bëhet fjalë për një eksperiment social për të treguar që paratë janë në gjendje të ndryshojnë njeriun.

Një djalë i ri kërkon të njihet me një vajzë por ajo nuk do t’ia dijë për të.Pranë tij afrohet edhe një bashkëpunëtor i të riut i cili është maskuar si lypës, dhe i kërkon para.

Në këtë moment djali nxjerr nga xhepi një tufë me para dhe i dhuron lypsarit mjaftueshëm disa kartëmonedha.

Ja si ndryshon mendje më pas vajza: