Aida Doçi i kushton këngë izolimit të Mekës, publikon “Qabja pa njerëz”

 

Përhapja e pandemisë COVID-19 ka dikuar që të izolohet vendi i shenjët, Meka.

Pikërisht kësaj i ka kushtuar këngën e fundi artistja e njohur kosovare, Aida Doci.

   

   

“Qabja pa njerëz” mban titullin kënga e re e këngëtares që erdhi vetëm në versionin audio.

Për tekstin dhe muzikën u përkujdes Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi nga Agon Neziri.

Kënga tashmë është publikuar në kanali Youtube dhe sigurisht do të mirëpritet nga adhuruesit e këngëtares.