Bashkëshortja e Nexhatit si zonjë e rëndë edhe në Amerikë

 

Nexhat Osmani është këngëtari i favorizuar për shumë kë.

Që kur u shfaq përkrahë motrës së tij Remzies, e më pas duke kënduar edhe vetëm këngët e tij çdo herë dëgjohen e pëlqehen mjaft shumë, shkruan “Kosovarja”.

  

  

Krahas sukseseve në muzikë, Nexhati po ashtu është edhe një bashkëshort dhe prind i mrekullueshëm.

Jo rrallë herë është shkruar e folur me fjalët më të mira edhe për bashkëshorten e tij Xhevahiren.

Ajo çdo herë është cilësuar si zonjë, andaj e ngjashme me shumë stil shfaqet edhe në Amerikë./Kosovarja/

 

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Bashkëshortja e Nexhatit si zonjë e rëndë edhe në Amerikë”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.