Foto e papublikuar e Adem Jasharit në Vushtrri

 

Rrallëherë opinion ka hasur në fotografi të Kryekomandantit të UÇK-së Adem Jashari. Disa nga fotot e tij që qarkullojnë në rrjetet sociale janë ato kryesisht të luftës.

Një foto ndryshe prej të tjerave, dhe e cila deri më tani nuk është parë në publik është kjo foto, ku shihet Adem Jashari në Galicë të Vushtrrisë në vitin 1990.

Ndryshe Komandani Legjendar i UÇK-së është i njohur si njëri nga arkitektët kryesor të pavarsisë së Kosovës.

Kjo foto është bërë publike nga Esat Shala.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Foto e papublikuar e Adem Jasharit në Vushtrri”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.