Hashim Thaçi e bën çajin vetë midis Japonisë

 

Presidenti Hashim Thaçi po vazhdon vizitën e tij zyrtare në Japoni.

Ai dje zhvilloi disa takime me zyrtarë japonezë, ndërsa u takua edhe me nxënës.

Ndërsa sot qysh në mëngjes ka përgatitur çaj sipas traditës japoneze.

“Kultura e përgatitjes së çajit në Japoni është unike në botë. Një ceremoni të përgatitjes së çajit, sipas traditës, e udhëhoqa edhe vetë, në nderim të mikpritjes dhe shijimit të natyrës”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Hashim Thaçi e bën çajin vetë midis Japonisë”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.