Ja nga cilat vende vijnë të prekurit me koronavirus sot

 

Sot IKSHPK ka njoftuar se katër raste të reja kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Sipas njoftimit se një 32 vjeqar nga Gjermania, me qëndrim në Bibaj-Ferizaj është i prekuri i parë, sot.

   

   

Ndërsa tri rastet e tjera janë raste kontakti, nga Prishtina dhe Gjakova.

“Nga katër rastet e konfirmuara, njëri është rast i importuar nga Gjermania, i gjinisë mashkull, 32 vjeç me vendbanim në Bibaj-Ferizaj. Ndërsa tre rastet tjera pozitive janë raste kontakti, 2 prej tyre janë me vendbanim në Prishtinë femra të moshës 50 dhe 29 vjeçare dhe e treta me vendbanim në Gjakovë e gjinisë femër, 40 vjeçare Të gjitha kontaktet janë të identifikuara”, thuhet në njoftim.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Ja nga cilat vende vijnë të prekurit me koronavirus sot”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

Author: Fiks AL