Këto janë disa gjëra që gratë i urrejnë gjatë marrëdhënieve seksuale

Kur është fjala për marrëdhënie intime të gjithë i kanë pëlqimet dhe mos pëlqimet e tyre.

Përderisa disa dëshirojnë të “luajnë” para aktit, të tjerët dëshirojnë në mënyrë të menjëhershëm ty hynë në aktin seksual.

Në një hulumtim të fundit, janë munduar të gjejnë më shumë lumturisë seksuale të gjinitë e ndryshme, moshës dhe seksualitetit, raporton “ETimes”, transmeton lajmi.net.

Dhe ky studim ka ardhur me disa përfundime interesante.

Vetëm 7 nga 10 gra përjetojnë orgazëm

Sipas këtij studimi, përderisa 9 në 10 meshkuj përjetojnë orgazëm gjatë marrëdhënieve seksuale, gratë përjetojnë më pak vetëm 7 nga 10 prej tyre.

Çka nuk dëshirojnë gratë në seks?

Pothuajse 30 % e grave e urrejnë ndjenjën e vetëdijshme përgjatë marrëdhënieve, ndërsa meshkujt e urrejnë kur seksi përfundon shumë shpejt. Ndërsa, për të tjera, gratë e urrej kur nuk ka shumë “lojë”, para seksit, mos të pasurit orgazëm dhe të ndërprehet.

Gratë po ashtu urrejnë meshkujt që e duan vetën përtej mase

Nëse jeni nga ata meshkujt që vazhdimisht krenoheni për performancën e juaj përgjatë seksit atëherë duhet ta ndryshoni këtë veti menjëherë, gratë nuk i pëlqejnë këta meshkuj.

Të i pyesni vazhdimisht për orgazëm

Kjo ndoshta është njëra prej zhgënjimeve më të mëdha. E kuptojmë kuriozitetin e meshkujve për të ditur këtë gjë, por t’i pyesni ato vazhdimisht kur jeni në akt se a kanë përjetuar ato orgazëm apo jo, duhet ta ndryshoni menjëherë.

Ta trajtoni trupin e saj si një “vend të pa eksploruar”

Kjo është gjëja e fundit që një femër do për trupin e saj.

Të imitoni ato që shihni në filma për të rritur

Për shumë njerëz këta filma, janë informacionet e para rreth seksit. Por, jo gjithçka që shihni në ekran mund të bëhet edhe në jetën reale, kjo gjë do të i zhgënjej shumë femrat. /Lajmi.net/