Kush e mendonte “Meshkujt e këtij profesioni janë më të mirët në shtrat”

Për shumicën prej nesh, mund të jetë e vështirë të bëjmë një gjykim se çfarë thotë profesioni i një personi për performancën e tyre në shtrat.

Amanda Golf, dikur një es.kortë e klasit të lartë për 6 vite në Australi mund ta gjykojë këtë fare lehtë.

44-vjeçarja e cila njihej me emrin Samantha X, u largua nga industria në dhjetor të 2017-ës. Ajo beson se profesioni i një personi është më i rëndësishëm se pamja për të përcaktuar performancën e tyre në shtrat.

Ajo ka lajme të mira për juristët:

Kur Zoti vendosi të krijonte psikopatët, i bëri ata juristë. Nëse doni një natë të mprehtë s.eksi, juristët janë perfektë. Nuk ka rëndësi nëse kanë mbaruar për civile, penale, apo publike, aftësia e tyre për seks nuk do ju zh.gënjejë kurrë. Ata gjithashtu tregojnë histori shumë argëtuese dhe veshin kostume të bukura ”.
Sipas ish-eskortës, mjekët janë gjithashtu një ‘dorë e mirë në këtë art.’

Ish-eskorta shton:

Nëse doni një të shpejtë gazmore dhe të lezetshme provoni policët. Më pëlqejnë shumë. Janë t.rima, gazmorë dhe me këmbë në tokë. Janë të dashur me mamatë e tyre dhe dinë të gatuajnë. Gjithmonë ju premtojnë se do veshin uniformën dhe do luani me role gjatë ak.tit, por si përfundim nuk ia mban. I japin makinës si të çm.endur dhe t.hyejnë çdo ligj.”
Përsa u përket profesioneve të tjera ajo rrëfen:

IT-ve iu pëlqen paraloja. Elektricistëve, inxhinierëve janë komplet e kundërta nga ajo çfarë mund të prisni. Janë të lodhur në shtrat dhe u pëlqejnë gratë e martuara.”