Lumja shkëlqeu në dasmë mbrëmë, Endriti bën gjestin e papritur për nënën e tij

Lumnije Thaçi është gruaja e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaҫit.
Ajo është mjaftë e përfolur në media, shkruan ORAinfo.      
Lumja është me të vërtetë një zonjë, e cila gjithmonë shfaqet me pamje të bukur.

    
E tillë u shfaq edhe mbrëmë në një aheng.
Pas kësaj, Endriti ka publikuar një foto nga ajo ngjarje bashkë me nënën dhe babain e tij.
Të gjithë po duken një familje shumë e bukur./ORAinfo/


——————————————–
Ju pëlqeu “Lumja shkëlqeu në dasmë mbrëmë, Endriti bën gjestin e papritur për nënën e tij”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.