Sherr m.asiv në mes të plazhit, dy grupe të rinjsh rr.ihen me grushte dhe shufra hekuri (Video)

Një sh err m asiv ka ndodhur në një plazh të Barcelonës.

Në ko nflikt u përfshinë dy grupe, njëri nga Britania dhe tjetri vendas.

Pamjet janë të r ënda dhe trgojnë momentin kur ata z ihen ashpër me njëri-tjetrin.

Pushuesit tjerë kanë mbledhur sendet e tyre duke u larguar, ndërsa fëmijët u tm erruan nga skena që panë.

Nuk munguan as sh ufrat e hekurit në sherr.

Plas grushti në mes të plazhit, publikohen pamjet e rënda on Vidnews.