Supermarketet në Zvicër tregojnë të kundërtën e ankesave të njerëzve

Supermarketi në Zvicër i pajisur plotësisht tregon se çfarë mund të kishim nëse ndalohet blerja e panikut gjatë koronavirusit.

 

Ndërsa pandemia e vazhdueshme e Coronavirus vazhdon të ketë një ndikim të madh globalisht, shumë blerës në Mbretërinë e Bashkuar po kritikohen për blerjen e panikut dhe grumbullimin e ushqimit dhe aksioneve nga supermarketet, duke i lënë raftet bosh dhe dyqanet që përpiqen të plotësojnë kërkesën, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Përdoruesi i Twitter-it e ndau videon, duke komentuar: “Vetëm mbrapa nga supermarketi këtu në Zvicër. Ne jemi në ditën e dytë të një bllokimi në mbarë vendin dhe duket si kjo. Të gjithë duket se po mbajnë qetësinë e tyre dhe bëjnë atë që duhet të bëjnë për të kaluar këtë gjë”.

Ai shtoi se rezervat e makaronave ishin pak më të ulëta, por gjithsesi kishte fotografi të shumta dhe të përbashkëta të rrugëve duke përfshirë pije joalkoolike të pajisura plotësisht, megjithëse letra higjienike ende dukej se ishte pak çështje.

Sidoqoftë, ekzistonte akoma një sasi e shkurtër e saj në mënyrë të qartë dhe, më e rëndësishmja fare, supermarketi ishte i qetë dhe radhët në arkë nuk ishin ekzistuese, një kontrast i madh me turmat dhe kaosin në shumë prej supermarketeve tona. /Lajmi.net/